Graphic design voor: offline, online & outdoor

 LOGO ONTWERP

Dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsfilosofie

 

De identiteit van uw bedrijf, gevangen in één treffend beeldmerk.

Een goed logo is onderscheidend, doeltreffend, en goed bruikbaar. Het brengt de juiste boodschap over, verwachtingen

en wensen van uw (potentiële) klanten. Door een kritische en analytische vereenzelviging met uw onderneming kunnen wij een logo ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsfilosofie.

Benieuwd naar onze ideeën over ontwerp of restyling van uw logo? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 


 DRUKWERK

Al het denkbare offset en digitaal drukwerk

 

Gedrukte media blijft belangrijk om (potentiële) klanten te informeren en interesseren in uw product of dienst. Naast het maken van een visueel aantrekkelijke ontwerp kunnen we tevens de inhoud verzorgen: illustraties, fotografie en tekst. Of het nu gaat om huisstijl drukwerk  (naamkaartjes, groetenkaarten, omslagen, briefpapier, presentatiemappen, ...) of promontioneel drukwerk zo als  Affiches I flyers I toegangskaarten, Of verpakkingen Of andere toepassingen   Wij ontwerpen en leveren al het denkbare drukwerk in zowel, digitaal,Als offset. Dankzij de samenwerking met onze  partners kunnen wij u bijna alle types van drukwerk aanbieden van budgetvriendelijk tot exclusieve oplossingen.

 


SIGNING

In het oog springende buitenreclame  

 

Bij belettering / bestickeren moet u denken aan het aanbrengen van stickerfolie en (full colour) stickervinyl op bijvoorbeeld plaatmateriaal, reclameborden, sponsorborden, bewegwijzering, etalages, ramen en deuren,  Daarnaast ontwerpen wij allerlei soorten gevelreclame, winkel- en etalageinterieurs, reclamebanners, vlaggen, spandoeken, etc.

 


FOTOGRAFIE

Hoogwaardig digitaal beeldmateriaal

 

Voor alle reclame-uitingen die we ontwerpen kan RAM design

ook fotografie verzorgen. Bedrijfsreportages, interieur- en architectuur foto's, product- en reclamefotografie. Ten behoeve van bedrijfspresentaties, beurzen, brochures, website, catalogus of waar u het ook voor wilt gebruiken. Hoogwaardig digitaal beeldmateriaal wordt door ons geleverd en bewerkt, precies zoals u het wenst. Beeldmanipulatie is ook geen enkel probleem.


 ARTWORK 

Creatief beeldmateriaal

 

De vormgeving van uw communicatie is bij ons in goede handen. RAM design verrast met beelden en stijlen. Het creëren van een beeld kan op vele manieren. In visuele ondersteuning zijn foto’s belangrijk, maar onderschat niet de kracht van bijvoorbeeld illustraties of achtergronden. Imaging met fotocollages roept een bijzonder beeld op. Kleur- en zwart/wit gebruik zijn sfeerbepalend. In samenspraak met de klant wordt een persoonlijke stijl gekozen voor uw artwork, aansluitend bij de sfeer en boodschap van uw bedrijf. Prikkelend, uitdagend en verrassend. 


HUISSTIJL

Bruikbaar concept op alle fronten 

 

Naast een logo, geeft een huisstijl uw bedrijf een eigen en onderscheidend gezicht, oftwel een corporate identity.

Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl op een consequente en hoogwaardige manier wordt toegepast. Deze huisstijl zorgt er voor dat al uw communicatie op een uniforme manier buiten gaat, Belangrijk is dat deze huisstijl wordt doorgetrokken in al

uw communicatie; Denkl aan consequent kleurgebruik, het gebruik van lettertypes.

 


 WEBSITE

Creatieve vertaalslag uw naar website

 

Uw wensen, eisen en doelstellingen staan centraal, maar onze visie geven we ook, eerlijk en kritisch. De markt, de doelgroep, de emotie of het gevoel dat men wil oproepen, zijn bepalend voor de sfeer, de content en de vormgeving van uw website.

Welke behoeften heeft uw doelgroep? Wat doet uw concurrentie? Hoe gaat u zich onderscheiden? We bepalen een strategie en maken de creatieve vertaalslag naar een pakkende en succesvolle website. Wat we tevens voor u kunnen verzorgen:

 

 

 


 CAR SIGNING 

Uw visitekaartje op de weg. 

 

Uw wagenpark moet in het oog springen en de aandacht trekken van passanten en mede weggebruikers Bij belettering / bestickeren moet u denken aan het aanbrengen van stickerfolie en (full colour) stickervinyl., maar ook deel Car Wrap. behoord tot de mogelijkheden.  

 

 


MERCHANDISE

Textieldruk & promotiemateriaal

 

Bedrijfskleding of kleding als promotie-artikel. Bedrukte stoeptegels. Originele relatiegeschenken. RAM design denkt graag met u mee en komt met bijzondere merchandise voorstellen. Weggevertjes met daarop uw bedrijfslogo, artikelen met uitstraling. Praat er eens over, samen bedenken we iets aparts! Merchandise die bij uw bedrijf en product past.

 

 


 VERPAKKINGEN

Sterke uitstraling in uw productverpakkingen

 

Point-of-sale materiaal, displays, verpakkingen, RAM design verzorgen het allemaal voor uw bedrijf en producten. Kijk in onze portfolio naar voorbeelden. Elk product heeft eigen eisen; ook dit grafisch product kan in de huisstijl en corporate identity worden ingepast. Zo ontstaat een sterke uitstraling die ook in uw producten doorgezet wordt.

 

 

  

Voorerf 15, 

4824 GM  Breda  

 

Postbus 34  

5110 AA, Baarle-Nassau  

 

E: info@ramdesign.nl  

T: 0031(0) 648 189 018  

 

Links

Klanten pagina