LOGO ONTWERP

Dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsfilosofie

 

De identiteit van uw bedrijf, gevangen in één treffend beeldmerk.

Een goed logo is onderscheidend, doeltreffend, en effectief en past bij de kernwaarde van uw bedrijf en de producten of diensten die u aanbiedt.

Door gebruik te maken van onze creativiteit en te kijken naar het marketing technische aspect kunnen wij een logo ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsfilosofie.

 

Benieuwd naar onze ideeën over ontwerp of re-styling van uw logo? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HUISSTIJL

Bruikbaar concept op alle fronten 

 

Naast een logo, geeft een huisstijl uw bedrijf een uniek en onderscheidend gezicht, oftewel een corporate identity.

 

RAM Design weet als geen ander dat kwaliteit in de details schuilgaat. Daarom zorgen wij ervoor dat uw huisstijl op een consequente en hoogwaardige manier wordt toegepast.

 

Belangrijk is dat deze huisstijl wordt doorgetrokken in al uw communicatie, denk aan consequent kleurgebruik en het gebruik van lettertypes.DRUKWERK

Al het denkbare offset en digitaal drukwerk

 

Gedrukte media blijft belangrijk om (potentiële) klanten te informeren en interesseren in uw product of dienst. Naast het maken van een visueel aantrekkelijk ontwerp, kunnen we tevens de inhoud verzorgen: illustraties, fotografie en tekst. Of het nu gaat om huisstijl drukwerk zoals naamkaartjes, kaarten, omslagen, briefpapier en presentatiemappen. Of promotioneel drukwerk zoals  affiches, flyers, toegangskaarten, verpakkingen en andere toepassingen. Wij ontwerpen en leveren

al het denkbare drukwerk zowel digitaal, als offset. 

ONLINE

Creatieve vertaalslag naar uw website

 

Uw wensen, eisen en doelstellingen staan centraal, maar wij geven graag onze eerlijke en kritische visie. De markt, de doelgroep, de emotie of het gevoel dat men wil oproepen, zijn bepalend voor de sfeer, de content en de vormgeving van uw website. Welke behoeften heeft uw doelgroep? Wat doet uw concurrentie? Hoe gaat u zich onderscheiden? We bepalen samen met u een strategie en maken de creatieve vertaalslag naar een pakkende en succesvolle website. SIGNING

In het oog springende buitenreclame

 

Bij belettering / bestickeren moet u denken aan het aanbrengen van stickerfolie en (full colour) stickervinyl op bijvoorbeeld plaatmateriaal, reclameborden, sponsorborden, bewegwijzering, etalages, ramen en deuren,  Daarnaast ontwerpen wij allerlei soorten gevelreclame, winkel- en etalageinterieurs, reclamebanners, vlaggen, spandoeken, etc.

CAR SIGNING

Uw visitekaartje op de weg

 

Uw wagenpark moet in het oog springen en de aandacht trekken van passanten en mede weggebruikers. Bij belettering/ bestickeren moet u denken aan het aanbrengen van stickerfolie en (full colour) stickervinyl, maar ook gehele of gedeeltelijke carwrapping behoord tot de mogelijkheden.  

 FOTOGRAFIE

Hoogwaardig digitaal beeldmateriaal

 

Voor alle reclame-uitingen die we ontwerpen kan RAM design ook fotografie verzorgen. Bedrijfsreportages, interieur- en architectuur foto's, product- en reclamefotografie, ten behoeve van bedrijfspresentaties, beurzen, brochures, website, of catalogus. Al het hoogwaardig digitaal beeldmateriaal wordt door ons geleverd en bewerkt, precies zoals u het wenst.

Beeldmanipulatie is ook geen enkel probleem.

MERCHANDISE

Textieldruk & promotiemateriaal

 

Bedrijfskleding of kleding als promotieartikel, bedrukte stoeptegels en originele relatiegeschenken, RAM Design denkt graag met u mee en komt met bijzondere merchandise voorstellen die bij uw bedrijf en product past.

Zo worden weggevertjes met daarop uw bedrijfslogo, artikelen met uitstraling!

Daag ons uit en wij bedenken iets aparts!ARTWORK

Creatief beeldmateriaal

 

De vormgeving van uw communicatie is bij ons in goede handen. RAM design verrast met beelden en stijlen. Het creëren van een beeld kan op vele manieren. In visuele ondersteuning zijn foto’s belangrijk, maar onderschat niet de kracht van bijvoorbeeld illustraties of achtergronden. Imaging met fotocollages roept een bijzonder beeld op. Kleur- en zwart/ wit gebruik zijn sfeerbepalend. In samenspraak met de klant wordt een persoonlijke stijl gekozen voor uw artwork, aansluitend bij de sfeer en boodschap van uw bedrijf. Prikkelend, uitdagend en verrassend. 

VERPAKKINGEN

Sterke uitstraling in uw productverpakkingen

 

Ieder grafisch product kan in de huisstijl en corporate identity worden aangepast. Point-of-sale materiaal, displays, verpakkingen, RAM Design verzorgt het allemaal voor uw bedrijf en producten.

Zo ontstaat een sterke uitstraling die in al uw producten doorgezet wordt. Kijk in onze portfolio naar voorbeelden.